ANKARA / AKYURT - Nehire Bir Anaokulu

Nehire Bir Anaokulu

Yıldırım Mah.Dr.Neslihan Özenli Cad.No11/1
Vizyon
Nehire Bir Anaokulu’nun vizyonu;çocukların gelişim düzeyleri,bireysel farklılıkları,ilgi alanları,yetenekleri ve ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanan eğitim programları ve etkinlikleri,özgüven duygusu gelişmiş,kendini rahatça ifade edebilen,bir sonraki eğitim öğretim basamaklarına hazır olan, tüm gelişim alanlarının gelişime önem veren,çocukların yaratıcılıklarını destekleyen eğitim anlayışını benimseyen,aile katılım çalışmalarına önem veren emsalleri arasında önemli bir yere sahip ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Nehire Bir Anaokulu’nda öğrenciler alanında yetişmiş öğretmenler tarafından bilgiye ezbere dayalı olarak değil,yaparak yaşayarak öğrenme modeline uygun eğitim programları uygulanarak ulaşmaktadır.Çocuklar kendine güvenen,öz saygısı gelişmiş,Türk Milli Eğitiminin ve Okulöncesi Eğitiminin amaçları doğrultusunda sorumluluk sahibi,kendi haklarını koruyabilen ve ayrıca başkalarının haklarına da saygı gösteren, ,vatan ,millet, bayrak gibi kavramları öğrenerek ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Kurumumuz aile katılımı çalışmalarını desteklemekte ve bu konuda aileleri de eğitim çalışmalarına dahil ederek plan ve program hazırlamaktadır. Okulumuz Okulöncesi alanda gelişmeleri yakından takip eden ve bir Avrupa projesi olan e-twinning projesınde Aralık ayından itibaren üyeliği bulunan, diğer Avrupa ülkerindeki okulöncesi öğretmenleri ile iletişim kuran, bilgi paylaşımı yapan proje ve işbirliği çalışmalarına önem veren bir kurumdur.
Rehber Öğretmen :
Derslik :5<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Sabah Grupları: 08:00-13:00 Öğle Grupları:13:00-18:00
Doğalgaz
ADSL (8 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuza Ankara´dan EGO Otobüsleri ve Akyurt Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile Sabah 06:30 Gece 23:00 saatleri arasında ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Ankara´nın Kuzeydoğusunda yer alan Başkent´e çok yakın mesafede, sınırları içerisinde Esenboğa Uluslararası Havaalanı barındıran hızla kalkınan ve büyüyen sirin bir ilçe ve sanayi kenti.
İl merkezine uzaklık 35 km.İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu