Nehire Bir Anaokulu

Vizyon: 2023 Vizyonu ışığında mutlu, üretken, özgüveni yüksek, kendini ifade edebilen, fark yaratan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Nehire Bir Anaokulu’ nda Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyetimiz ve kültürel değerlere saygılı, vatanını seven, başkalarının haklarına saygılı, gelişen ve değişen dünya koşullarına uyum sağlayan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grupları: 08:00-13:00 Öğle Grupları:13:00-18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning Projeleri Beslenme Dostu Okul Projesi Beyaz Bayrak Projesi Okulum Temiz Projesi

WEB - https://nehirebiranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yıldırım Mah. Dr.Neslihan Özenli Cad. No11 Akyurt / ANKARA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçemiz Ankara´nın Kuzeydoğusunda yer alan Başkent´e çok yakın mesafede, sınırları içerisinde Esenboğa Uluslararası Havaalanı barındıran hızla kalkınan ve büyüyen sirin bir ilçe ve sanayi kenti.

Adres - Yıldırım Mah. Dr.Neslihan Özenli Cad. No11 Akyurt / ANKARA

Ulaşım Okulumuza Ankara´dan EGO Otobüsleri ve Akyurt Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile Sabah 06:30 Gece 23:00 saatleri arasında ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 35 km.İlçe merkezinde bulunmaktadır.