"Math In Nature" E Twinning Projesi

" Matematiğin amaçlarından biri de doğayı anlamaya çalışmaktır. Doğayı anlamak ve anlamlandırmak için matematiği bir araç olarak kullanıyoruz. Bu proje ile 3-6 yaş okul öncesi çocukları için hayatın her alanında Matematik olduğunu somut olarak göstermek istiyoruz. Doğayı gözlemleyerek Matematiği keşfetmelerini sağlamak ve matematiksel becerilerini arttırmalarını sağlamak için doğadaki malzemeleri kullanmayı hedefliyoruz. Altın oran, Fibonnacci sayıları vb. gibi matematiksel kavramları tanımalarını amaçlıyoruz."  Projemiz Şubat ayında başlamış,Haziran ayı itibari ile çalışmaları tamamlanmıştır. Okulumuzdan 5 D sınıfının, öğretmenleri Tuğçe Özbek ile katıldığı bu e twinning projesine 3 6 yaş arasında okulöncesi dönem öğrencileri ve 1 Sırbistan,3 Yunanistan 10 Türk olmak üzere 3 ülke ile 14 ortak arasında katılım sağlanmıştır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize proje çalışmalarında başarılar dileriz.

26.06.2023 131

26-06-2023