"OUR GAME WORLD" (OYUN DÜNYAMIZ)" E-TWİNNİNG PROJESİ

Oyun çocuğun en doğal öğrenme ortamıdır. Çocuklar oyun yoluyla hayatı öğrenir ve kişisel özelliklerini keşfederler. Oyunlar çocukların gelişimini birçok yönden destekler. Duygularını oyun aracılığıyla ifade eden çocuklar, yaşadıkları sorunlara çözüm buluyor. Çocuklar oyun aracılığıyla yeni deneyimler kazanırken var olan bilgilerini de kullanırlar. Oyun kültürel öğeler içermektedir. Çocuklar oyunlarla kendi kültürlerini tanır ve benimserler.   Oyun çocuğun aktif olarak kendini her yönüyle geliştirdiği bir süreçtir. Oyunların okul öncesi eğitimde çok önemli bir yeri vardır. Okulumuzdan 4 B sınıfı öğretmeni Tuğçe Özbek öğrencileri ile ortak olarak katıldığı Our Game Word projesinde öğrencilerini proje dahilindeki etkinlikler ile farklı alanlardaki gelişimlerini desteklemeyi planlamaktadır. Proje Ekim ayında başlamıştır ve 6 ay sürecektir.Projenin diğer ortakları Bulgaristan,Azerbaycan, Malta,Romanyadır.Öğretmenimize ve öğrencilerimize proje çalışmalarında başarılar dileriz.

27.11.2023 73

27-11-2023